Vergelijking van wifi internet operators in Brussel

5/05/2022 - Grégoire Bourguignon - Edit 29/09/2022 - 1373 keer gezien

De site om de prijzen van wifi-internetabonnementen in Brussel te vergelijken en om erachter te komen welke de beste internetoperator in Brussel is.

Allereerst welkom in Brussel ! U zult een fantastische stad ontdekken. Een majestueus historisch hart, een unieke sfeer. De hoofdstad van België en Europa is ook de groenste Europese hoofdstad.

Welke wifi-internetprovider kiezen in Brussel ?

U moet weten dat de beschikbare internetoperators in Brussel verschillen naargelang de gemeente waarin u woont. Niet alle internetoperatoren zijn immers in alle Brusselse gemeenten aanwezig.

Zo is Proximus overal in Brussel beschikbaar, terwijl Telenet en VOO enkel in bepaalde Brusselse gemeenten beschikbaar zijn. Ook Orange, Scarlet, Zuny en EDPnet zijn overal in Brussel beschikbaar.

Proximus, Orange, Scarlet, Zuny, EDPnet Overal beschikbaar in Brussel
Telenet Beschikbaar in 13 Brusselse gemeenten
VOO Beschikbaar in 6 Brusselse gemeenten

En ook Proximus en EDPnet zijn beschikbaar via de telefoonaansluiting (VDSL) en de glasvezelaansluiting (Fiber). Telenet, VOO en Orange gebruiken de coaxiale kabel-tv-aansluiting. Scarlet is alleen beschikbaar via de telefoonaansluiting.

Proximus, EDPnet Via de telefoonaansluiting en de Proximus glasvezelaansluiting
Telenet, VOO, Orange Via de coaxiale kabel-tv-aansluiting
Scarlet Via de telefoonaansluiting

Vergelijking van internetprijzen per gemeente in Brussel

Begin dus met selecteer uw gemeente Brussel om de lijst met beschikbare internetoperatoren in uw gemeente te zien op Brussel.

Vergelijk dan de prijzen, promoties en snelheden van internet, tv en/of gsm-abonnementen die beschikbaar zijn in uw gemeente Brussel. De verschillen tussen operators kunnen aanzienlijk zijn. Kies voor telewerken, online cursussen en videogames een onbeperkte internetverbinding met een goede uploadsnelheid.

Klik ten slotte op de knop Bestellen om uw nieuwe internet-, tv- en/of gsm-abonnement in Brussel te bestellen. Een technicus komt bij u ter plaatse om de apparatuur te installeren (wifi box, modem, decoder). De datum van de afspraak ontvangt u per e-mail. U kunt het aanpassen als het niet bij u past. Als je internetpakket een mobiel abonnement bevat, ontvang je de simkaart per post. Je kan je huidige Belgische gsm-nummer behouden, of een nieuw Belgisch gsm-nummer krijgen.

We wensen je een goede verhuizing naar Brussel en we hopen dat Brussel je net als ons zal betoveren !

Tot uw dienst,

Het team van de site Internet in Brussel

Selecteer uw gemeente in Brussel