Internetverhuizing naar Vlaanderen of Wallonië

5/05/2022 - Grégoire Bourguignon - Edit 29/09/2022 - 1403 keer gezien

Hoe u uw internetabonnement verhuist van Brussel naar Vlaanderen of Wallonië, afhankelijk van uw huidige internetoperator en wanneer u verhuist.

Wanneer je het Brussels Gewest verlaat om je in Vlaanderen of Wallonië te vestigen, heb je een kans van één op twee om je huidig ​​internetabonnement te kunnen verhuizen of van internetoperator te zien veranderen.

Welke wifi internetoperator in Vlaanderen of Wallonië ?

Proximus, Scarlet, Orange en EDPnet zijn internetoperatoren die in heel België beschikbaar zijn, terwijl Telenet, VOO en Zuny enkel beschikbaar zijn in Vlaanderen of Wallonië.

Proximus, Scarlet, Orange, EDPnet Heel België
Telenet Heel Vlaanderen + Beaumont, Chimay, Couvin, Erquelinnes, Sivry-Rance, Froidchapelle et Momignies
VOO Heel Wallonië, behalve de laars van Henegouwen (Telenet)

Als uw huidige internetprovider beschikbaar is in uw nieuwe regio, kunt u bij dezelfde internetprovider blijven en hen vragen uw huidige internetabonnement naar uw nieuwe adres te verhuizen. U neemt de modem en de decoder mee en een monteur zal ze aansluiten op uw nieuwe adres.

Aan de andere kant, als uw huidige internetprovider niet beschikbaar is in uw nieuwe regio, moet u van internetprovider veranderen wanneer u verhuist. Je zegt je huidige operator op en bestelt een nieuw internetabonnement voor je nieuwe adres.

Wifi internet vergelijking in Vlaanderen en Wallonië

Verhuizen naar Vlaanderen of Wallonië is een kans om de prijzen van internetabonnementen te vergelijken en van internetoperator te veranderen. Voer je nieuwe postcode in in onze internetvergelijker voor heel België en ontdek al het internet, tv en gsm beschikbaar in uw nieuwe gemeente in België.

Inderdaad, een andere internet-tv-operator, zoals Proximus, Telenet, VOO, Orange, Scarlet, EDPnet of Zuny kan je waarschijnlijk wifi-internet aanbieden voor een lagere prijs, en een betere wifi-internetverbinding bieden op je nieuwe adres in Vlaanderen of Wallonië.

Wanneer je van internetprovider verandert, kan je nieuwe provider automatisch je oude provider opzeggen. Geef in de laatste fase van uw bestelling uw Easy Switch ID-nummer op (dit staat vermeld op de internetfacturen van uw vorige operator).

Wij wensen u een goede verhuizing en hopen u regelmatig in Brussel te zien !

Het team van de site Internet in Brussel

Vergelijk internet, tv en gsm-prijzen overal in België