Het team achter de website Internet-Brussel.be

5/05/2022 - Grégoire Bourguignon - Edit 29/09/2022 - 68 keer gezien

Internet-Brussel.be is de internetprijsvergelijking gewijd aan Brussel. De site wordt uitgegeven door het Belgische bedrijf Astel.

Wij zijn Astel en hebben deze site gemaakt om u te helpen bij het kiezen van uw internet-, tv-, telefoon- en gsm-operator in Brussel. Want internet- en tv-aanbieders in Brussel vergelijken is niet eenvoudig.

Verschillende internetoperatoren delen immers de coaxkabel van de 19 Brusselse gemeenten. Sommige internetabonnementen kunnen ook gebruikmaken van de Proximus-glasvezelverkooppunt in Brussel. Andere internetpakketten kunnen enkel gebruik maken van het telefoonstopcontact in Brussel.

Bovendien verschillen de abonnementsprijzen, internetsnelheden en het aantal tv-zenders in Brussel sterk van operator tot operator.

Dankzij onze website Internet-Brussels.be vergelijkt u alle internet-, tv-, telefoon- en gsm-abonnementen die beschikbaar zijn in uw gemeente Brussel en bestelt u uw nieuwe operator online.

Selecteer uw gemeente in Brussel en vergelijk alle operatoren

U woont niet in Brussel ? Ga dan naar onze Astel-vergelijker voor heel België.

De website Internet-Brussel.be is een uitgave van Astel BVBA. Onze kantoren bevinden zich in Industriestraat, 20 te 1400 Nijvel (geen winkel, enkel kantoren). Ons ondernemingsnummer is BE 0894 148 176. U kan contact met ons opnemen via e-mail.